diumenge, 28 de febrer del 2016

Hamaca (3)

Primer,  comentar-vos que si voleu  consultar el primer post, on us explicava les utilitats de les hamaques feu clic  AQUI.

Ara seguim, amb la última part de les hamaques. 

Probablement,  les que us mostro avui,  són menys conegudes, però tenen colors molt alegres, són molt complertes, i a un preu genial!  Us agradaran!

Així doncs, avui us presento algunes de les hamaques de Bright Stars:
Peek a Zoo


Hamaca  PEEK A ZOO
Característiques:  Aquesta hamaca està homologada fins als 18 kg, tot i que es pot fer servir des del naixement. Té 2 posicions per  reclinar i un dispositiu que vibra per entretenir i relaxar el bebè. Inclou arc amb ninots. Es pot plegar i es desmunta per rentar. Els colors són molt vistosos!



Snuggle Jungle



Hamaca  SNUGGLE  JUNGLE
Característiques: És igual a l’anterior, aquesta amb 3 posicions de reclinat, però no porta el dispositiu de vibració. El estampat és diferent, tot i que els colors també són vistosos.  També és una mica més econòmica.





Pato


Hamaca PATO
Característiques:  Si voleu una hamaca de colors més suaus,  i reductor i reposa cap inclosos, us recomano aquesta. Homologada també fins a 18 kg.  3 posicions de reclinat i arc de jocs. Es pot plegar. A més de vibració, porta musica amb 7 melodies diferents,  de 15 minuts cadascuna.  En ella el bebè jugarà,  es relaxarà, o  podrà dormir confortablement.  Una autentica cucada de hamaca.



I per últim, la de Bebédue.  Cal dir-vos,  que aquesta marca  es caracteritza,  per fer articles de bona qualitat, a un preu molt raonable:

Hamaca PRACTIC
Característiques: Disposa d’un sistema de seguretat tant en el respatller com en les cames. És molt estable i es plega fàcilment. Té nanses per poder-la portar d’un lloc a l’altre. El teixit és acotxat perquè el bebè estigui més còmode, i es pot treure per rentar.  Inclou un coixí reductor i un arc de jocs.  És apta fins als 6 mesos o 9 kg de pes.
Colors a escollir:  Otto  i  Black


Espero que us hagi agradat, i ajudat.

Per més informació, podeu venir a la nostra botiga.

Fins aviat!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada