diumenge, 7 de febrer del 2016

Hamaca (1)

L’hamaca, també anomenada gandula, és una cadireta amb diverses posicions de respatller que s’adapta a les necessitats del bebè. Alhora, disposa d’un cinturó de seguretat que ajuda a aguantar el menut assegut. Els peus tenen dues posicions: una posició és fixa i l’altra fa de balancí.  
L’hamaca és molt útil durant els primers mesos de vida del nadó; quan comença a estar despert. El bebè, quan està recolzat a l’hamaca, comença a veure i conèixer l’entorn.
L’hamaca amb el bebè la podem posar a qualsevol lloc de casa, i mentre nosaltres fem altres tasques, el nadó es troba acompanyat i es distreu. Si li ve son, podem reclinar l’hamaca i pot dormir.
A l’hora d’escollir una hamaca hem de tenir en compte que ha de ser estable i, sobretot, segura. A continuació, us he fet una selecció d’alguns models que us aniran molt bé. 

Aprofito per mostrar-vos primer, les de la marca Chicco, ja que aquest mes de febrer, les podeu adquirir amb un 15% de descompte:

Hamaca HOOPLÀ
Característiques: L’hamaca té un arc de jocs i les joguines es poden moure i col·locar en llocs diferents, de manera que es poden crear diferents escenaris i el bebè es distreu més fàcilment. Això ajuda el desenvolupament sensorial, cognitiu i psicomotor del nadó.  El seient de l’hamaca és ample, acotxat i còmode, i, fins i tot, inclou un reductor. El respatller puja i baixa fàcilment. Es pot utilitzar des del naixement fins als 9 kg (6/7 mesos aproximadament).
Colors hamaca hooplà


Hamaca BALLOON
Característiques: És còmode, acollidora i divertida. Té una barra de jocs electrònica amb llums de colors, 6 músiques diferents sobre la naturalesa i  6 melodies que relaxen o mantenen entretingut el bebè. A més, es pot gravar un missatge de 30 segons perquè el menut ens senti sempre a prop.  L’arc de jocs té 3 penjolls que estimulen els sentits del bebè, i es pot treure i tornar a posar al bressol. El seient inclou vibració per relaxar el bebè. El respatller té 4 posicions. El reposa-caps és regulable i té 3 posicions, és a dir, s’adapta al creixement de bebè, i es pot treure quan no el necessiti. Es plega fàcilment i només cal pitjar 2 botons, i té nanses per transportar-la. És apta fins als 9kg (6/7 mesos d’edat). És molt complerta!
Colors de la hamaca Balloon

Al proper post continuaré presentant-vos altres hamaques.

Fins aviat.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada