diumenge, 23 de març del 2014

Trio Sprint, de Chicco

Hola a tots i totes!

Aprofitant que tant aquest mes com el proper tenim el trio Sprint de Chicco d’oferta a la botiga, us en faré un resum. Excel·lent relació preu-qualitat i si hi afegim l'oferta, no el podeu deixar escapar! 


Tal com diu el seu nom, "trio" consta de 3 peces: cabàs, cistella portabebès i cadira. A més, inclou:  la cistella portaobjectes, la bossa a conjunt amb un canviador i  la bombolla de pluja per a la cadira.  De disseny modern i pràctic, plegat de paraigua, molt compacte, i cap a tots els maleters.  Ideal des del naixement fins als 3 anys.

Ara us explicaré més detalladamente en què consisteix cada peça:  





Cabàs: és ampli perquè el nadó estigui còmode per dormir i descansar, que és el que necessita durant els primers mesos de vida. A més, està homologat per posar-lo al cotxe i inclou tots els accessoris. Així doncs, quan us desplaceu amb el cotxe i arribeu al vostre destí, no haureu de bellugar el menut, ja que el mateix cabàs servei pel cotxe i pel cotxet.Té una nansa rígida per poder agafar-lo amb seguretat. També porta una funda acotxada per cobrir el cabàs, que més endavant servirà per tapar els peus al nen quan vagi a la cadira.  




Cistella portabebès: és la “synthesis”, premiada amb 4 estrelles a  tots els tests europeus de seguretat i confort. Porta capota, ombreres i protectors abdominals acotxats. Es pot instal·lar al vehicle com a grup 0+ fins als 13 kg de pes. També es pot posar al xassís per anar de passeig. Tal com us vaig explicar en un post anterior, amb aquestes cistelles sempre s’ha de tenir en compte que, aproximadament cada dues hores, heu de treure el bebè per canviar-lo de posició una estona. Podeu accedir...




Cadira: a partir dels 6/7 mesos ja la podeu fer servir per anar de passeig. El nen hi estarà còmode, ja que és ampla i si s’adorm hi estarà bé perquè es pot reclinar fins a 4 posicions, és a dir, queda totalment plana.







Per acabar,  mireu els  5 colors que hi ha per escollir:


Bé, ja el coneixeu una miqueta i si voleu saber-ne més, passeu a veure'l per la botiga i us el mostro.

A reveure!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada