dilluns, 31 de març del 2014

Duo Urban, de Chicco

Hola! En aquest post us explicaré les característiques de l’altre cotxet que tenim ara d’oferta: el “duo urban” de Chicco. És el nou cotxet transformable de Chicco i se'n pot escollir la base i el color. 

A continuació, us explico de què consta cada part.  

La base. És un xassís d’alumini molt compacte i lleuger amb una cistella portaobjectes ampla i de fàcil accés. El manillar es pot ajustar a l’alçada que convingui, cosa que garanteix una conducció extremadament còmoda.

També porta un cabàs ample, que es transforma fàcilment en cadira, o sigui, una sola peça té dues versions.
A dins el cabàs hi ha un folre de cotó molt tou molt adequat durant els primers mesos de vida del bebè.


Cadira. El bebè pot anar de cara als pares o de cara al món. El respatller es reclina i bascula. El reposapeus és ajustable. Porta protector davanter acotxat i la bombolla impermeable per la pluja.






Color. El pac inclou:

-una capota ampla amb filtre solar i visera, cosa que fa que quan sortiu amb el bebè a l’estiu no calgui posar-li para-sol; i a l’hivern estarà més resguardat del aire i el fred.

-una funda reductora per als primers mesos que el nen/a vagi a la cadira, amb kit confort (ombreres i protector abdominal acotxat).

-protector cabàs / tapa peus cadira. La mateixa peça serveix pel cabàs i la cadira.

I de colors, en teniu 5 per escollir; i si esteu inspirats, podeu triar-ne 2 de diferents i combinar-los: 

Com veieu és molt pràctic i complert. A més, menut sigui més gran i ja no faci servir el cotxet no necessitareu gaire espai per guardar-lo gràcies a les mides reduïdes que presenta; un detall que cal tenir en compte!

Però, si el que necessiteu és un trio, podeu incorporar-hi un grup 0 de Chicco. Només cal adquirir un adaptador. 

Grups 0 de Chicco: 
la Autofix Fast, i
- la Keyfit.



Si voleu adjuntar-hi un grup 0 de Chicco, no us caldrà adquirir una cadira per al cotxe fins que el nen superi els 11 kg. Això no obstant, existeixen cadires de seguretat més pràctices pel cotxe. Personalment, preferiria una cadira de grup 0+ i grup 1 amb isofix (si el cotxe ho permet). Si voleu saber-ne més, podeu consultar el post d’aquest blog: feu clic AQUÍ
Properament us ampliaré aquesta informació, ja que considero que és força important.

Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada