divendres, 28 de febrer del 2014

Llençol de sota "Delis" COTTON

Hola. Per descansar al llit, és necessita  un entorn còmode: l’habitació, el llit, el matalàs, la roba... tot influeix . Avui us comentaré d’una peça de roba, que ajuda a dormir bé al llit, concretament del llençol de sota Delis COTTON. És una peça que està molt propera al cos, quan dormim al llit. Normalment, no se li dona gaire importància, però en té molta; ja que el cos transpira contínuament, i si no s’elimina aquesta suor, queda enganxada a la pell, la qual cosa molesta i angoixa; i aleshores és quan no es reposa bé. Per aquest motiu, s'ha d'anar en compte a l'hora d'escollir el tipus de roba que es col·loca al llit, i al bressol dels bebès, ja que és primordial per el descans. És important, tant per el teixit amb el qual està fabricada, com per el tacte i sensacions que ens proporciona; i les característiques que té. A continuació, us en faig cinc cèntims.
 Pensem en els menuts de la casa, ja que és la principal preocupació dels pares. Els bebès es passen la major part del temps dormint, per tant, és molt important que estiguin en un entorn còmode.
El llençol de sota  Delis COTTON, li proporcionarà tot el confort que necessita. És tou, no fa soroll, impermeable i transpirable; fruit de la investigació de les fibres, i de la tecnologia. Tal com diu el seu nom, està fabricat amb cotó 100%. El cotó és una fibra especial, de les més antigues utilitzades per la fabricació tèxtil; a  estat sempre molt apreciada pel seu tacte suau i fi, a més, dóna una sensació evolvent a tot el cos; és fresc a l’estiu, i càlid a l’hivern.

Per complementar, aquest llençol porta una làmina impermeable i transpirable, anomenada PERLAM
I doncs, què és el PERLAM?
 És un sistema que consisteix en una membrana intel·ligent, que absorbeix molt ràpid l’excés d’humitat, alliberant-la cap a l’aire (sense traspassar  al matalàs), mantenint així el llençol sec, i evitant que la pell del bebè s’irriti.  Alhora permet transpirar al cos, a través del llençol, això dona una sensació agradable, que afavoreix el descans. Per tant, descansarà en un entorn càlid i net, sense suar; o sigui, natural i agradable.  Tinc que fer-vos un apunt important: com no hi ha humitat, no tenen oportunitat de desenvolupar-se els bacteris i els fongs; per tant, és adient per pells sensibles, al·lèrgies, etc.
Com us adoneu, aquest llençol incorpora diverses propietats  que  el fan únic. Funciona sol,  ja que té un alt grau de tecnificació, per garantir la màxima seguretat i comoditat.  Molt innovador, pràctic, i a més agradable al tacte. Respecta i mima la pell del bebè, alhora que afavoreix i millora el seu son. En definitiva, una combinació excel·lent, per el son i el descans dels bebès; la qual cosa proporciona tranquil·litat a vosaltres pares. 
En tenim en totes les mides de bressol, i cabàs:
  • 30 x 70cm
  • 40 x 80cm
  • 60 x 120cm
  • 70 x 140cm
  • 80 x 130cm

Bé, espero haver-vos innovat amb aquest llençol; ja us aniré comentant altres articles de la firma Delis.
Delis es dedica a fabricar roba de llit intel·ligent. Quan s’anomena roba de llit intel·ligent,  vol dir que soluciona tots els problemes que es poden produir en l’entorn de  descans, quan dormim al llit.


I si en voleu saber més, o teniu algun dubte, podeu venir a veure'm a la botiga. 


Fins aviat!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada