dijous, 6 de febrer del 2014

Estris de bany (4)

Hola, som-hi amb les banyeres plegables. Com que les característiques generals ja us les vaig explicar al post anterior; seguidament passo a explicar-vos els dissenys més habituals i coneguts.

Primer us parlaré de la de Beaba. Es munta i desmunta en un moment. Es pot fer servir des del primer dia de bany, ja que el bebè pot estar amb la hamaca de bany (ja us vaig explicar la seva utilitat en el post estris de bany 1), i assentat quan és més grandet. Està fabricada amb un teixit que porta una capa protectora al exterior, i una capa de pvc a l’interior. També porta un tap ver buidar-la amb facilitat, i nanses de transport integrades. Us apunto les mides:  59 cm llarg x 40 cm ample x 20 cm alt. Fabricada segons les exigències de seguretat CE.


Bé seguim, les que us comento ara són més adequades per a bebès més grans, a partir de 6/7 mesos. Indicades sobretot per quan el menut ja no té prou espai a la banyera per bebès, i a casa hi ha plat de dutxa. Llavors podem optar per una banyera d’aquestes plegables més grans com la de Saro, o la Bibabad.

Comencem per la de Saro, és rodona de lona gruixuda, es plega amb sistema pop-up. Porta una bossa per a transportar-la. Fàcil de muntar-la, només s’ha de desplegar i fixar les barnilles a la part superior, i ja està preparada per posar-hi l’aigua; però no la podeu omplir fins a dalt, ja té indicat l’alçada màxima per l’aigua. Té les mides adequades per posar a dins de tots els plats de dutxa, són les següents: 65 cm de diàmetre, 40 cm d’alt.


I ara la bibabad, és la més gran de totes, la podeu utilitzar fins que el nen/a tingui uns 8 anys. Es tracta d’un sistema telescòpic  extensible, per tant s’adapta a totes les mides de plat de dutxa,  molt amplia, els nens tenen espai per jugar, que segurament és el que més els agrada del bany diari. També anirà bé si tenim de banyar 2 o 3 criatures a l’hora, ja que té espai suficient. La podeu plegar fàcilment i guardar-la darrera una porta, o recolzada a la paret.  Igual que les demés us la podeu emportar en els desplaçaments, o posar-la a l’exterior com una piscina.Un apunt important a dir-vos, és que l’interior de la bossa és antilliscant, així el nen/a no relliscarà; a més la podeu rentar a la rentadora a 60º. Porta desaigua, per tant és molt fàcil buidar l’aigua del interior. I si teniu joguines de bany, podeu enganxar-hi una bossa per guardar-les. 
Es fabrica amb dues mides:
  • bibabad extensible 60 – 80 cm. Permet diverses combinacions: 60 x 60 cm, 60 x70 cm, 60 x 80 cm, 70 x 70 cm, 70 x 80 cm, 80 x 80 cm.
  • bibabad extensible 70 – 90 cm. Permet les combinacions: 70 x 70 cm, 70 x 80 cm, 70 x 90 cm, 80 x 80 cm, 80 x 90 cm, 90 x 90 cm. 
A Holanda a guanyat el premi a millor article per bebès. 

Bé, ja us adoneu que teniu diferents opcions, ara caldrà que escolliu la que millor s’adapti a les vostres necessitats. I com ja sabeu, podeu venir a la botiga, i en continuem parlant.

Al proper post us escriuré sobre altres estris de bany, que també són molt útils.
Ens retrobem, doncs!
Adéu-siau!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada