divendres, 24 de gener del 2014

Estris de bany (2)

Bé, a punt per continuar on ho vam deixar.
Avui us explicaré altres  tipus de banyera, diferents i també molt útils, són  la Tummy Tub, i la Puj. 
Primer us explicaré, potser, la més peculiar:
 “la banyera que és com una galleda” , hem demanen, doncs així es la  “Tummy Tub”.
Es fa servir des del naixement, de fet va ser dissenyada per una llevadora, ja fa uns quants anys. 
La seva forma, fa que el bebè quedi amb una postura semblant a la que tenia al ventre de la mare; per tant es relaxa de seguida, i el que és més important, aquesta postura  l’ajuda a alleugerir  els còlics. Es bo que ho recordeu, ja que els bebès en solen patir sovint; i poder alleugerir-los amb un bany, crec que és una bona solució. 
La podeu col·locar  damunt una còmoda, o canviador, per tenir-la alta, i no tenir-vos d’ajupir. Fàcil d’omplir i buidar. Requereix poca  aigua, i degut a la seva forma, costa més de refredar-se.
Per saber-ne més, feu clic    aquí 
I a continuació us deixo un vídeo demostratiu, ja que val més una imatge que mil paraules:


També va bé, quan hi ha dos germans seguits; un nadó, i un altre més gran. Aleshores, col·loquem la tummy tub amb el nadó dins la banyera gran, i al nen/a més grandet al costat; així els podem banyar alhora, i guanyar temps; que quan tenim dues criatures, va molt bé aprofitar el temps del que disposem.

I ara és el torn de la "Puj"
Us presento una banyera tova, ergonòmica, suau, i agradable per al nadó; fabricada amb foam hipoalergènic i antimicrobià, que protegeix la seva pell. Està dissenyada per aguantar al bebè, abraçant-lo. Sentir-se recollit l’ajuda a relaxar-se, i a gaudir del bany.  Molt pràctica, es prepara en un moment. Fàcil de transportar, netejar, i guardar (ideal per espais reduïts). Es flexible, i s’adapta a la majoria de piques de rentamans, el que la fa molt còmoda per a vosaltres, pares, ja que evita el mal d’esquena. A més, necessitareu poca aigua per omplir-la. Recomanada per a nadons, i fins a 6 mesos aproximadament (7 kg).

A més, hi ha les banyeres inflables i  les plegables; que també van molt bé per espais petits, i sobretot  per quan marxem de casa per anar de vacances, o a casa d’un familiar.  Al pròxim post us esbrinaré amb detall les característiques de cadascuna.

Fins aviat, doncs!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada